top of page

Psychology Education in Tampere

Tervetuloa ProAct Psychology Applications verkkosivustolle. 
Olen Tri. George Darko ja tarjoan psykologian opetusta Tampereella.

Dr. George Darko
Support Group

ProAct Psychology Applications perustettiin yhdellä keskeisellä missiolla. Haluamme tuoda psykologian tieteenalan kaikkien ulottuville, jotta yhä useammat ihmiset voivat hyötyä psykologiasta ja sen mahdollisuuksista.

 

ProAct Psychology Applications tarjoaa psykologian tietopalveluja ja konsultaatioita sekä koulutuspalveluja yksilöille, ryhmille ja yrityksille. Autamme sinua soveltamaan psykologiaa eri haasteisiin, joita edessäsi kohtaat.

Meillä sinun tarpeesi ovat etusijalla.

About ProAct

Siellä missä on ihmisiä, on psykologiaa. Psykologian tiede tuottaa tietoa ihmisten ajatusten, tunteiden ja käyttäytymisten luonteesta ja kehityksestä, sekä yksilö- että yhteiskunnallisella tasolla. Psykologia voi myös auttaa selittämään, miksi ajatuksemme, tunteemme ja toimintamme ovat tietynlaisia. Mikäli sinä tai organisaatiosi olette avoimia saada ulkopuolista apua kehittymiseen ja tuottavuuden parantamiseen, olemme täällä sinua varten. Tervetuloa.

Palvelumme

Psykologiapalvelumme lähtevät ensisijaisesti sinun tarpeistasi. Tämän lisäksi autamme sinua ymmärtämään asioiden juurisyyt. Tämä auttaa sinua ymmärtämään miten voit muuttaa näitä asioita ja saavuttaa parempia tuloksia. Ymmärrät paremmin myös muita psykologisen teorian kautta.

 

Vertauskuvallisesti: muiden palveluiden avulla voit oppia ajamaan, mutta me tarjoamme selitykset ajamisen lainalaisuuksista, jotta ymmärrät asiat paremmin.

Neuvontapalvelut

Counselling services

Onko sinulla haastava suhde tai työ? Onko sinulla stressaavia tilanteita tai kamppailetko jonkin muutosprosessin läpi etsien vastauksia?

 

Oletko huolissasi huomisesta? Tarvitsetko apua perheongelmiesi ratkaisemiseksi? Oletko siirtolaisvanhempi ja kamppailet lastesi kanssa uudessa ympäristössä? Oletko syrjäytynyt? Kiusataanko sinua? Me olemme sinua varten ja auttamme sinua tuntemaan olosi paremmaksi.

Tarjoamme neuvontaa tilanteesi ymmärtämiseen, jotta voit ratkaista ongelman. Tämän lisäksi annamme sinulle työkaluja tulevaisuutta varten.

 

Autamme sinua helpottamaan henkilökohtaisia, organisatorisia tai sosiaalisia muutoksia, oppimisen kautta.

Varaa aika kanssamme ja jutellaan lisää.

Koulutuspalvelut

Educational services

Autamme kaikkia pääsemään korkealaatuisen psykologisen teorian pariin. Me toimitamme
luentoja, seminaareja ja opetusta psykologian alalta.


Olitpa sitten opiskelija, joka etsii apua akateemiseen tehtävään tai projektiin tai liike-elämän ammattilainen, olemme koonneet valikoiman uskomattomia oppimisresursseja, jotka auttavat sinua suorittamaan työsi. Huolehdimme sinun tarpeistasi ammattitaitoisesti.


Mikäli et ole varma mistä aloittaa tai haluat kysyä apua, autamme sinua veloituksetta ennen ensimmäistä tapaamistamme.


Tarjoamme kursseja digitaalisella oppimisalustalla Claned.com. Tarkista saatavilla olevat kurssimme alla olevasta linkistä tai pyydä ilmainen konsultointi.

Services

Arvomme

Koska olet ihminen, sinulla on luontainen arvo, tarkoitus ja merkitys. Me uskomme ihmisten oikeuksiin ja ihmisarvoon sekä siihen, että kaikilla ihmisillä on merkitys ja tarkoitus. Kukaan ei ole arvoton riippumatta siitä, kuka olet tai missä olet ollut. Mukaudumme tilanteeseesi, saat empatiaa ja ehdotonta hyväksyntää helpottaaksesi muutosta.

 

Me ProAct Psychology Applicationsilla asetamme tarpeesi etusijalle. Tarjoamme laadukkaita psykologian neuvonta- ja koulutuspalveluja yksilöille, ryhmille ja teollisuudelle. Teemme tämän asiantuntemuksella, eettisesti ja henkilökeskeisesti, jotta voimme maksimoida asiakkaan ymmärryksen ja tyytyväisyyden psykologian tieteenalasta.

Let's Talk
bottom of page