top of page

Tohtori GEORGE DARKO

Ph.D. (Psykologia)

Olen George Darko, sinun ohjaajasi ja ProAct Psychology Applications verkkosivuston perustaja. Minulla on psykologian tohtorin tutkinto Åbo Akademi -yliopistosta ja neuvontapsykologian maisterin tutkinto Keele -yliopistosta, Iso-Britanniasta. Jatkotutkintoni koskee terveyspsykologiaa ja olen suorittanut sen  Teessiden yliopistosta sekä kandidaatin tutkinto (psykologia) avoimesta yliopistosta Iso-Britanniassa.

Ennen ProAct Psychology -sovellusten perustamista työskentelin erilaisissa tilanteissa, kuten pakolaisnuorten tukena (Valomo -projekti), jossa tarjosin pakolaisille ryhmä- ja yksilöneuvontaa. Tämän lisäksi olin vastuussa erilaisten toimintojen suunnittelusta heille ja heidän kykyjensä arvioinnista.

Olen intohimoinen psykologian alan tutkija.  Haluan kertoa aiheesta kiinnostavalla ja ymmärrettävällä tavalla, jotta voin auttaa ihmisiä ja yrityksiä hallitsemaan psyykkistä hyvinvointiaan ja hyötymään psykologian tieteestä.

Perustin Psychohealth.fi -sivuston, jotta useammat ihmiset voivat hyötyä psykologian tieteestä. Tarjoan parasta psykologista tietämystä, joka edistää ymmärryksesi kehittymistä itsestäsi, muista ja ympäröivästä maailmasta, ja autan sinua soveltamaan psykologian tieteen käsitelläksesi todellisia kokemuksia.

Psychohealth.fi on loistava paikka sinulle kohdata haasteesi.

 

Olet hyvissä käsissä.

Dr.jpg

Arvomme

Koska olet ihminen, sinulla on luontainen arvo, tarkoitus ja merkitys. Me uskomme ihmisten oikeuksiin ja ihmisarvoon sekä siihen, että kaikilla ihmisillä on merkitys ja tarkoitus. Kukaan ei ole arvoton riippumatta siitä, kuka olet tai missä olet ollut. Mukaudumme tilanteeseesi, saat empatiaa ja ehdotonta hyväksyntää helpottaaksesi muutosta.

 

Me ProAct Psychology Applicationsilla asetamme tarpeesi etusijalle. Tarjoamme laadukkaita psykologian neuvonta- ja koulutuspalveluja yksilöille, ryhmille ja teollisuudelle. Teemme tämän asiantuntemuksella, eettisesti ja henkilökeskeisesti, jotta voimme maksimoida asiakkaan ymmärryksen ja tyytyväisyyden psykologian tieteenalasta.

bottom of page